Site Overlay

Grup de suport a persones educadores

Es tracta d’un grup estable de trobades mensuals per a professionals de l’educació (mestres, professorat, professionals de l’educació social, etc.) que permet explorar i elaborar les dificultats en les relacions en la tasca educativa. El grup esdevé el suport emocional que facilita trobar noves formes de desenvolupar les nostres potencialitats, i possibilita compartir vivències i reflexions sobre la pròpia pràctica. El lloc de trobada és a l’Espai Atena.

Si t’interessa el grup de suport a persones educadores, contacta’ns aquí.

L’alegria d’aprendre

Persones destinatàriesPersones educadores de diferents nivells (persones docents, mares, pares, etc)
Equip docent o persona formadoraEva Martínez. Directora de l’Espai Atena.
DescripcióLes persones educadores estem acompanyant l’aprenentatge dels infants, no només en el seu itinerari acadèmic, sinó també en el seu camí de vida. Amb el nostre exemple, els estem possibilitant maneres de viure, de relacionar-se i d’estimar el fet mateix d’aprendre. A partir d’un treball vivencial, explorarem quins són els impediments que ens allunyen de la nostra capacitat de sentir plaer, curiositat per descobrir i capacitat de sorpresa, i podrem així oferir-los un exemple impagable sobre el gust per aprendre, i sobre l’alegria de viure.
Periodicitat i durada1 sessió mensual, en dissabtes de 10 a 13 h
9 sessions
UbicacióVic
Calendari15 d’octubre
19 de novembre
17 de desembre
21 de gener
18 de febrer
18 de març
29 d’abril
20 de maig
10 de juny
Preu490 € per persona.
Possibilitat de fer el pagament en 2 terminis (al moment de la inscripció i al desembre)

Més informació i contacte:
Eva Martínez
eva@espaiatena.cat
Tel: 667994680
espaiatena.cat

Logo Espai Atena

Per tal de reservar definitivament la vostra plaça al curs, cal fer l’ingrés de l’import corresponent en un termini de 5 dies després de la inscripció, al compte ES1721000127690200591487 de Caixa Bank. Concepte: FORM Nom Cognom. Exemple: FORM Anna García.