Site Overlay

Política privacitat

Us donem la benvinguda a la nostra web i us recomanem conèixer aquests termes abans que ens faciliteu les dades personals en ella.

Principis importants
En Espai Atena el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris és una prioritat. Heu de saber que els vostres drets estan garantits en aquesta web.
Volem compartir els nostres principis respecte a la vostra privacitat:
Mai sol·licitarem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-vos els serveis que ens sol·liciteu.
Mai compartirem informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei
Mai utilitzarem les dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta Política de Privacitat.
Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa us aconsellem la visiteu periòdicament. Serà aplicable en cas que decidiu emplenar qualsevol dels formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquesta web
Espai Atena ha adequat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals:
Nom comercial: Espai Atena
Titular: Eva Martínez Pardo
NIF: 52437015M
Adreça: Diagonal, 30 2-1 08540 Centelles
Correu electrònic: info@inicialweb.com
Activitat: Acompanyament emocional i terapèutic. Formació. Educació.

A l’efecte del que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris hem implantat totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Procedència de les vostres dades
Les dades personals que tractem procedeixen de:
Formularis de contacte de la web.
Formularis de subscripció del blog i de la news letter.

Drets dels usuaris:
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Espai Atena estem tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:
Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les dades.
Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.
Espai Atena deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de les seves dades personals
Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per a comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure’s, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Espai Atena. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per la nostra Empresa, només com es descriu en aquesta Política de Privacitat.
Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, email, per a respondre als requeriments dels clients d’Espai Atena. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per a respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguin sorgir relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.
Existeixen altres finalitats per la qual tractem les seves dades personals:
Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per a donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallem en la política de cookies. Espai Atena no vendrà, llogarà ni cedirà dades de caràcter personal.

Tractament de les seves dades
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.
Per a contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

Conservació de les seves dades
Les dades personals proporcionades es conservaran:
Mentre es mantingui la relació mercantil.
No se sol·liciti la seva supressió expressa per part de l’interessat.

Destinataris de les seves dades
Espai Atena no comparteix dades amb cap entitat o corporació.

Dades de navegació
En navegar per Espai Atena, es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza el servei d’anàlisi Google Analytics.

Seguretat de les dades
Espai Atena es compromet en l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.
Espai Atena no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, Espai Atena no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.
Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la nostra empresa es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Enllaços:
Espai Atena no respon dels Enllaços (Links) a altres pàgines d’Internet de tercers i la seva existència no implica que Espai Atena aprovi o accepti els seus continguts i serveis. Aquestes altres pàgines web no estan controlades per Espai Atena ni cobertes per la present Política de Privacitat. Si accedeix a altres pàgines web utilitzant els Links proporcionats, els operadors d’aquests llocs web podran recollir la seva informació personal. Asseguri’s que està conforme amb les Polítiques de Privacitat d’aquestes terceres pàgines web abans de facilitar cap mena d’informació personal.

Xarxes socials:
Podem utilitzar les xarxes socials com a mitjà de comunicació i promoció dels nostres productes i serveis. En cap cas utilitzem les dades per a finalitats no permeses. No ens fem responsables dels continguts, comentaris, opinions o informacions, pròpies o de tercers, que els usuaris publiquin en els nostres comptes creats en Instagram, Facebook, Twitter, etc. Pot utilitzar els nostres continguts per a finalitats lícites, sempre que faci esment al seu origen o autor. Tingui en compte que la utilització de les xarxes socials està condicionada a les polítiques de privacitat de cadascuna d’elles.

Política de cookies:
Aquest lloc web empra cookies. Les cookies són fitxers que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari en accedir a un lloc web o a determinades parts d’un lloc web. Les cookies ens permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. També proporcionen seguretat a l’hora d’accedir a la nostra web i garanteixen que el lloc web tingui un aspecte uniforme i adequat a les seves preferències.
El temps d’emmagatzematge de les cookies dels del consentiment és d’un mes.
L’informem que aquest lloc web pot canviar la seva política de cookies en funció de canvis en la legislació aplicable o bé com a conseqüència de canvis en el lloc web o en els serveis i informació que presta als usuaris. Recomanem l’accés periòdic a les condicions d’utilització per a conèixer els canvis, modificacions i actualitzacions que puguin produir-se.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Espai Atena en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat:
Espai Atena es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica. 

Propietat intel·lectual i permisos:
Espai Atena és el legítim propietari de tots els drets de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en aquesta, que inclouen drets d’imatge, fotografies, marques, models, dissenys i patents, així com el contingut íntegre de la seva pàgina Web, estant protegits tots aquests drets per les lleis i tractats nacionals i internacionals en matèria de drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial.
Queda prohibida la reproducció total o parcial de fotografies, catàlegs, dissenys, marques i contingut de la web, per qualsevol mitjà o procediment, sense comptar amb l’autorització prèvia, expressa i per escrit de Espai Atena.

Tota forma d’utilització no autoritzada serà perseguida segons el que s’estableix per les legislacions de Propietat Industrial i Intel·lectual.

Document revisat el 20/04/2021